Over mij

aangenaam

Mijn naam is:
Wojtek Aleksandrzak

En ik ben de man achter Adreco Consultancy.
Ik noem mezelf een enthousiaste en zelfverzekerde optimist, die af en toe een tikkeltje eigenwijs kan zijn. Maar dat vind ik soms best verfrissend en kan tot de mooiste discussies leiden. Ook ben ik zakelijk en serieus, maar daarnaast ben ik af en toe zeker ook in voor een grapje. Niet altijd te moeilijk doen en soms gewoon lekker luchtig, dat is een goede combinatie. En dat zorgt uiteindelijk voor de perfecte balans, zowel zakelijk als ook privé.

Charge Forward

Kennis delen met anderen, dat is mijn passie.

Ooit ben ik begonnen in de horeca en heb ik jarenlang op hoog niveau in de keuken gewerkt. Na een tijd heb ik besloten een carrièreswitch te maken en heb ik gewerkt als werkleider en job coach met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vervolgens heb ik in het onderwijs gewerkt als coördinator en trainer van jongeren.
Ook had ik verscheidene nevenactiviteiten en heb ik gewerkt als catering organisator, adviseur inkoop, projectleider, coach, crisisadviseur, conceptontwikkelaar en adviseur voor startende ondernemingen. Mooie functietitels, maar uiteindelijk gaat het om de jarenlange ervaring en kennis die ik heb opgedaan.
En om die opgedane kennis te delen met anderen, zodat iedereen gebruik kan maken van mijn opgedane ervaringen, dat is mijn passie.

01. Strategisch

Met een duidelijke visie en een heldere kijk ga ik te werk volgens een goed uitgewerkt plan.

02. professioneel

Met mijn jarenlange ervaring, zowel zakelijk als privé, pak ik vakkundig mijn projecten aan.

03. bewezen

Door mijn opgedane kennis te delen met anderen, heb ik reeds mooie resultaten geboekt.

Bewezen succes

De cijfers liegen niet

Door mijn werkervaringen in verschillende branches op allerlei vlakken, heb ik ruime kennis op het gebied van werkprocessen, communicatie, bedrijfsstrategieën én coachingsmethodieken. Met deze expertise ben ik dan ook veelzijdig inzetbaar en voel ik mij thuis in een breed scala aan bedrijven.

%

gemiddelde Waarde stijging

%

terugkerende winst

Investeren

Samen het avontuur aan!

Uitgedaagd door nieuwe avonturen, ga ik graag met jou aan de slag om de juiste knelpunten boven tafel te krijgen en deze te verhelpen en te bereiken wat jij voor ogen hebt. Want als je iets wilt bereiken, moet je daarin investeren en er moeite voor doen! Haal je kracht naar boven!

Dit is je kans

Laat mij je helpen, kom in contact!

Laat mij je helpen!

Hazelaarweg 35
7556 DN Hengelo (ov)
0657848899
info@adrecoconsultancy.nl